Румен Радев е изолиран от взимането на решения в Европа.

...
Румен Радев е изолиран от взимането на решения в Европа.
Коментари Харесай

Плевнелиев: С Радев сме изолирани в Европа

Румен Радев е изолиран от взимането на решения в Европа. Това става в един доста значим интервал, предоставящ ни шансове за рационализация, които ние пропущаме поради него.


Изявленията на Радев като че ли са писани в Министерство на външните работи в Москва, той развива идеологията си от неговите братя руснаци.

районен съд Македония би трябвало да се концентрира върху провеждането на промени, с цел да покажат, че са подготвени да се интегрират в Европейския съюз.

Това съобщи в изявление за британските вести на БГНЕС Росен Плевнелиев, президент на България (2012-2017 г.).

С него разясняваме вредите за България, нанесени от служебните държавни управления на Румен Радев и неговите персонални позиции по редица външно- и вътрешнополитически въпроси.

„ Сега всички знаем и виждаме. Шест години по-късно, военният водач, военачалник и доста, доста, доста проруски популист, завзе властта в България и е на най-високото място в страната, което е президентството. И виждаме резултатите. Президентът Радев е интернационално изолиран. Той не стопира да прави популистки и про-руски изказвания, все едно подадени от Министерството на външните работи на Русия, както прави това и унгарският министър председател Виктор Орбан “, съобщи президентът Плевнелиев.


Той предизвести, че „ Радев се намира в тази група, изолирана от вземането на решения в Европа “, което се случва в един основен миг на промени.

„ Войната в Украйна, само че освен тя - всички рецесии, които се случват, дават късмет, само че и лишават възможностите на избрана страна. И би трябвало да си кажем истината, че с този президент България губи всички свои шансове “, съобщи президентът Плевнелиев

Той даде за образец българската войска. Докато всички останали страни от източния фланг на НАТО съумяха да употребяват опцията да изпратят старите си съветски военни системи на полето на бойните дейности в Украйна и да ги заменят с нови, по-съвършени, отбранителни системи по стандартите на НАТО, България нищо не направи.

„ България е единствената, което не направи това. И би трябвало да кажем, че имаме военачалник, който е летял с МиГ-29, неговите братя са руснаците, хората, от които той взема и развива идеологията си, метода си на мислене. И за жалост, през днешния ден по тази причина България остава изолирана, остава сама с Унгария, и няма положителната известност, която заслужава. Не сме интегрирани като би трябвало да бъдем, и това би трябвало да се промени. Затова съм благополучен, че имаме ново държавно управление, което ще поеме самодейността и след политиката на президента Радев, ще забележим една много про-европейска и про-НАТО политика в идващите месеци от България “, съобщи президентът Плевнелиев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР