Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,

...
Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не гарантира преизбиране,
Коментари Харесай

Инициативен комитет от над 100 души издига Румен Радев за президент на 25-и

Румен Радев е безалтернативен като фигура, това не подсигурява преизбиране, всичко зависи от това дали хората ще гласоподават, да гласуваме седмица след 14 ноември ще бъде безсмислено. Това разяснява в, евродепутатът от левицата и някогашен шеф на кабинета на президента Радев - Иво Христов.

По думите му Инициативният комитет ще издигне кандидатурата на Румен Радев и Илияна Йотова на следващия ден .

" В него има над 100 общественици, хора от локалната власт, спортисти и други Имаше хиляди искащи да поддържат президента Радев. Българският народ ги издига посредством Инициативен комитет.

Движение за права и свободи имат всички учредения да се борят против президента Радев, тъй като той сложи неуместни за тях въпроси. За мен президентът Радев е безалтернативен като мощ и средоточие на ползите на хората. Това не подсигурява преизбиране, призна обаче Христов. Всичко зависи дали всеки един от нас ще осъзнае рисковете и ще отиде да гласоподава. На 14 ноември би трябвало да отделим един час, с цел да гласуваме, с цел да не се наложи след една седмица да гласуваме отново, прикани той.

Много от партиите обявиха поддръжка за Румен Радев, тя е необятна.

" ГЕРБ има учредения да се бори против Радев, той сложи неуместни за олигархията - ГЕРБ и Движение за права и свободи, въпроси. Борисов употребява тактиката на огледалото - " гледаш огледалото, възмущаваш се от това, което самичък си направил и го приписваш на различен, това е, което прави Борисов ", уточни още Иво Христов.

" Лявото и дясното през 2021 година не са закотвени географски, а са във всички общества. Имаме чудноват поврат в пропагандата на съперниците, които преди 5 години внушаваха, че президентът Радев е назначен от Москва. Със способността си да споделя " не " той се движи в тесния кулоар сред ползите на Великите сили. Президентът се старае да отстоява българския интерес. Това е мъчно, само че той го прави ", добави Иво Христов.

По думите му Радев се старае да отстоява националния интерес и го прави.

" Ако беше американски човек - щеше ли да възрази против неизгодната за България договорка за закупуване на изтребители. Със способността да споделя " не " Румен Радев се движи в тесния кулоар сред Великите сили, това е доста комплициран пилотаж ", сподели още Христов.

Той бе безапелационен, че " Продължаваме промяната " не е артикул на Румен Радев.

Христов разясни, че Планът за възобновяване е бил занимателен, с цел да бъде усъвършенстван.

" При " ИТН " разочарованието е очевидно и ще се придвижи в урните . Хората гласоподаваха за екранния облик на бунтаря, а получиха една объркана парламентарна група без ясни престижи, която не съумя да образува на два пъти държавно управление, не съумя да влезе в разговор с останалите партии, разумно е да има отчаяние ", разяснява още Иво Христов.

Според него идващият парламент няма бъде елементарен и доста обещаващ .

" Не мисля, че ще се образува бързо стабилно болшинство. И да се образува ще бъде разтърсено още при самото си основаване. Надявам се идващият парламент да бъде към " партиите на смяната ". Коалицията би трябвало да бъде необятна, ръководство на ГЕРБ-СДС е нецелесъобразно, това би върнало България една година обратно ", сподели още Иво Христов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР