Румен Петков и Камен Пейков, като част от ръководството на

...
Румен Петков и Камен Пейков, като част от ръководството на
Коментари Харесай

Румен Петков и Камен Пейков, поздравиха Н. Пр. Темиртай Избаст по повод 30-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Казахстан

Румен Петков и Камен Пейков, като част от управлението на Дружеството за другарство с Казахстан, поздравиха посланика на Казахстан у нас Н. Пр. Темиртай Избастин във връзка 30-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред нашите две страни.

Посланикът получи уверението за нова динамичност в активността на Дружеството в връзките сред България и Казахстан. Петков съобщи подготвеност за подпомагане с всички сили и средства за развиването на културните, стопански връзки сред двете страни, както и районното съдействие.

За 30 години дипломатически връзки Казахстан и България реализираха обилни триумфи във всички области на съдействие и целят по-нататъшно задълбочаване на политическото, търговско-икономическото и културно-хуманитарното взаимоотношение в интерес на народите на двете страни и в полза на мира, сигурността и стабилността.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР