Румен Петков – доктор по история, писател Д-р инж. Румен Петков

...
Румен Петков – доктор по история, писател
Д-р инж. Румен Петков
Коментари Харесай

Д-р инж. Румен Петков – кандидат за общински съветник от ПП „Единение“

Румен Петков – лекар по история, публицист

Д-р инж. Румен Петков е на 55 години, фамилен, с две деца. Той е роден в Шумен, само че през последните години живее и работи в Бургас. Кандидат е за общински консултант от Политическа партия „ Единение “.

Завършил е Военно дело, Електронно изчислителна техника, Методика на научните проучвания и е държал Докторантура по История на България.

До 2011 година доктор инж. Румен Петков е живял и работил в София, като боен анализатор на Съвместно командване на силите /МО-2/. От 2012 година живее в Бургас. Отделно е бил правосъден заседател в Бургаския областен съд. От 2018 година работи през летния сезон като организатор на галерията в Замъка в Равадиново.

„ В момента статута ми е на публицист. Автор съм на редица научни книги и публикации, свързани с историята на България. Секретар съм на Независимите български писатели с филиал в Бургас. “

Петков е бил ръководител на историческата комисия в Издателство „ ДИМАНТ “. Той е и член и на Управителния съвет на общинската организация на офицерите и сержантите от запаса и запаса.

С богата си автобиография доктор инж. Румен Петков може да е потребен в разнообразни сфери в развиването на Бургас.

Подкрепете доктор инж. Румен Петков с бюлетина номер 8 и преференция 104 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР