Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян са

...
Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян са
Коментари Харесай

Румен Евтимов и Васил Бакалски са победителите в конкурса Пътен полицай на годината“

Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян са тазгодишните спечелили в националния конкурс „ Пътен служител на реда на годината “, заяви Министерство на вътрешните работи.

За първи път в 26-годишната история на състезанието, двама кандидати си разделят първото място. Наградите им бяха връчени нощес на гала в Габрово, където се състоя и самото съревнование.

По преценка на журито беше връчена премия за второто място. Тя бе за Райчо Сивенов. Третото място бе за Константин Вангелов.

В отборното класиране първи се подредиха Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян. Второто място бе за отборът от ОДМВР-Перник - Румен Евтимов и Мартин Стоянов. А третото място бе за младши автоконтрольорите Здравко Христов и Янко Мавродиев от ОДМВР-Варна.

Тази година в конкуренцията се включиха 26 младши автоконтрольори. Те се състезаваха в няколко дисциплини – пукотевица с револвер, научен изпит по оказване на долекарска помощ, съревнование с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на потърпевши в ПТП.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР