Румен Димитров – кмет на Кърджали от 1999 до 2003

...
Румен Димитров – кмет на Кърджали от 1999 до 2003
Коментари Харесай

Почина бившият кмет на Кърджали Румен Димитров

Румен Димитров – кмет на Кърджали от 1999 до 2003 година, е умрял след малко боледуване, излиза наяве от оповестено състрадание от сегашния кмет Ерол Мюмюн на фейсбук страницата му, представено от Българска телеграфна агенция. В обявата Ерол Мюмюн изрича най-искрени и дълбоки съболезнования във връзка кончината.
 
" Румен Димитров остави ярка диря в историята и развиването на нашата община. Убеден съм, че той вечно ще остане в сърцата на всички кърджалийци. Неговият облик стои гордо паралелно до кметовете на Община Кърджали и името му в никакъв случай няма да бъде забравено! ", е написал още Ерол Мюмюн.
 
Румен Димитров бе кмет на община Кърджали един мандат. Той заемаше поста директно преди дългогодишния кмет Хасан Азис. На изборите се явява като самостоятелен, само че подсилен от Съюз на демократичните сили и на втори тур съумява да победи претендента на Движение за права и свободи Расим Муса.
 
Според обява във фейсбук профила на Румен Димитров, поклонението ще се състои на 18 януари от 13:00 часа в Православна черква " Вознесение Господне ", общински гробищен парк " Бояна " в кв. " Бояна " в София.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР