Румен да няма влияние върху евентуален кабинет на четворната коалиция,

...
Румен да няма влияние върху евентуален кабинет на четворната коалиция,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Тайната среща между харвардите и Нинова - заради президента! Киро се еманципира от Радев, реже служебните министри за новия кабинет

Румен да няма въздействие върху възможен кабинет на четворната коалиция, защото президентът на няколко пъти е давал индикации, че желае да дирижира дейностите на Кирил Петков и Асен Василев посредством свои хора в държавното управление им.

Това е бил главният въпрос, който някогашните служебни министри на са поискали да обсъдят с ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия в четвъртък вечерта, написа " Труд”, като се базира на чудесно осведомени с преговорните процеси от последната седмица.
свързани новини140026преди 5 часа125979преди 9 часа
в централата на Българска социалистическа партия през нощта в четвъртък против петък. Двамата новоизлюпени политици се видяха с Корнелия незабавно след дебатите им по секторни политики в четвъртък. Очевидно за тайната не е бил известен никой от останалите сътрудници на Политическа партия и Българска социалистическа партия в лицето на Има Такъв Народ и " Демократична България ".
свързани новини184962на 26.11.2021
Източници на " Позитано " 20 разкриват, че още след първия тур на предварителните парламентарни избори и слабите резултати на Българска социалистическа партия, сложил условия за присъединяване на служебни министри в бъдещо постоянно държавно управление, с цел да може неговата гарнитура да бъде употребена в бъдещото ръководство. Опитите да се конфигурират президентски министри в новото държавно управление по линия на Българска социалистическа партия основало напрежение в алените преговорни групи, а Петков и Василев побързали персонално да тушират слуховете. Опитите за кадруване от “Дондуков” 2 пристигнали допълнително на двамата съпредседатели на “Продължаваме промяната”.

Твърди се, че Крил Петков се пробва да се еманципира от сянката на президента и няма да допусне негови служебни министри в постоянното държавното управление на Четворната коалиция.

Обостряне имало и по линията на вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия, защото съперници на в партията почнали да търсят персонални контакти с “дуото на промяната”.

Според непотвърдена информация на срещата на “Позитано” 20 с участвали още осем членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия, макар че до този миг нито един представител на социалистите не е декларирал, че е бил на диалозите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР