Румънците, на които преди това са били издадени входни визи

...
Румънците, на които преди това са били издадени входни визи
Коментари Харесай

За разлика от българите: САЩ подновява визи на румънци, без да се явяват на интервю

Румънците, на които преди този момент са били издадени входни визи за Съединените американски щати, могат да ги възобновят без изявление, заяви посолството на Съединени американски щати в Букурещ в четвъртък. 

" Дипломатическата задача в Букурещ предизвиква стратегия за възобновяване на визите без изявление за одобрение на рекорден брой визи за отговарящи на изискванията румънски жители през фискалната 2024 година ". 

Тази стратегия разрешава на претендентите, които към този момент са получили визи, да ги възобновят, без да се явяват на ново изявление в посолството. Кандидатите за виза, които желаят да се възползват от тази услуга, би трябвало да посетят страницата " Подновяване на виза ", с цел да научат повече детайлности по отношение на характерните критерии за възобновяване на виза без изявление, съгласно източника, представен от Agerpres и Digi24, видя " Фокус " .

Уеб страницата за насрочване на изявленията на USTravelDocs ще задава на претендентите поредност от въпроси, които отразяват критериите за допустимост за възобновяване на виза. Допуснатите претенденти ще бъдат помолени да отпечатат страницата за удостоверение " Без изявление " и да подадат нужните документи в един от офисите на куриерската компания в Румъния.

Необходимите документи са: паспорт, страница за удостоверение на формуляр DS-160, скорошни фотоси, квитанция за визова такса или доказателство за заплащане, страница за удостоверение " Без изявление " и съответните документи според от категорията на декларираната виза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР