Румънският Виторул не се е отказал от намерението си да

...
Румънският Виторул не се е отказал от намерението си да
Коментари Харесай

Румънски тим с интерес към талант на Левски

Румънският Виторул не се е отказал от желанието си да се снабди даже и чартърен с един от най-обещаващите гении на Левски - Мартин Петков. Тимът на Джика Хаджи ще опита да го вземе още веднъж през зимата, откакто удари на камък през лятото. Причината за този интерес са отличните индикатори, които Мартин имаше по време на последните дуели на юношеските национали. Хаджи и компания се трансфораха в катализатор за млади футболисти. Бившият съотборник на Христо Стоичков съумя даже да съживи кариерата на Ривалдиньо, който преди този момент бе отписан на " Герена ". През лятото нападателят бе пласиран в Краковия.

Решаващата дума за възможната разлъка с Мартин Петков този път ще имат не шефовете в Левски, а Славиша Стоянович. Треньорът би трябвало да реши дали ще разчита на крилото или може да се лиши от него. През есента Петков бе пратен при юношите, тъй като задачата бе да се промотират играчи като Станислав Иванов и Насиру Мохамед. Първият обаче е замразен, откакто отхвърли трансфер в Ергебирге Ауе, а Мохамед непрекъснато е преследван от контузии.

Според осведомени, в този момент Мартин и Насиру ще влязат в директна борба за титулярното място на дясното крило на офанзивата. Предимството на юношата на Левски е, че той проби в първия състав точно с протекцията на Славиша Стоянович, който го взе в главната група още преди той да подпише професионален контракт с клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР