Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Строе се появи

...
Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Строе се появи
Коментари Харесай

Румънски министър се появи по телевизията без панталон

Румънският министър на младежта и спорта Йонуц Строе се появи на телевизионно изявление без панталон. Строе дава отговор на въпросите отдалечено – с включване през интернет. В един миг камерата му излиза отвън надзор и се вижда по какъв начин той приказва по малкия екран облечен с риза, само че по долни дрехи.

Иначе в изявлението Строе съобщи, че счита, че страната му, дружно със Сърбия, Гърция и България, има действителен късмет да завоюва организацията на Европейското състезание по футбол през 2028 година.

Водещите държавни структури на упоменатите страни оповестиха кандидатурите си за шампионата преди края на предходната година. Те също по този начин се кандидатираха и за Световната купа през 2030 година.

" Евро 2028 е огромна и осъществима концепция. Можем да организираме шампионат в партньорство със Сърбия, България и Гърция. Всички страни извършват изискванията за игрища. Има проблеми с инфраструктурата и трафика, които би трябвало да бъдат решени. С взор в по-широк проект мисля, че можем да ги решим. Можем да имаме добър план с действителен късмет за триумф ", споделя Строе.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР