Румънският гранд ФКСБ може да се намеси в битката за

...
Румънският гранд ФКСБ може да се намеси в битката за
Коментари Харесай

Румънски гранд влиза в битката за подписа на Клаудиу Кешерю

Румънският гранд ФКСБ може да се намеси в борбата за нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешерю, пишат медиите в Румъния. Вчера клубът на Джиджи Бекали разгласи нов треньор - Едуард Йорданеску. ФКСБ стартира нерешително сезона и към този момент изостава на 7 точки от водача ЧФР Клуж. Именно Йорданеску направи трансилванци първенци, а по-късно беше освободен, написа " Тема спорт ".

Специалистът се е поинтересувал за обстановката на голмайстора в Лудогорец. Кешерю към този момент има един интервал във ФКСБ. През 2014 година вкарва 20 гола в 34 мача. И различен гранд от Букурещ - Рапид, също напира за Клаудиу.

" Има още няколко имена, които се надявам да притеглим. Трансферният прозорец е отворен до началото на септември. Има време за дейности ", разяснява президентът на новака в елита Даниел Никулае.

В последните дни името на Кешерю беше обвързвано и с френския Нант. В момента румънският национал не попада в проектите на треньора на Лудогорец Валдас Дамбраускас и наподобява, че ще напусне Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР