Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан обяви радостната новина, че австрийската делегация

...
Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан обяви радостната новина, че австрийската делегация
Коментари Харесай

Добра новина за България от конгреса на ЕНП: Австрийците гласуваха За манифеста за присъединяването ни с Румъния към Шенген

Румънският евродепутат Зигфрид Мурешан разгласи радостната вест, че австрийската делегация на конгреса на ЕНП в Букурещ в последна сметка не е гласувала срещу изборния манифест, който приканва за присъединение на Румъния към Шенгенското пространство допустимо най-скоро, осведоми News.ro.

Австрийската делегация този път не гласоподава срещу предизборния манифест на ЕНП, който приканва за допустимо най-скорошно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство, и манифестът беше признат единомислещо.

" Това гласоподаване демонстрира, че задънената улица е преодоляна и че даже и да има компликации, ние ще ги преодолеем и ще реализираме цялостното присъединение на Румъния към Шенгенското пространство ", добави либералът.

" Изненада на конгреса на Европейската национална партия в Букурещ. Австрийската делегация не гласоподава срещу предизборния манифест на Европейската национална партия, който приканва за допустимо най-скорошно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство. Манифестът е признат единомислещо. Това гласоподаване демонстрира, че задънената улица е преодоляна и че даже и да имаше компликации, ние ще ги преодолеем и ще реализираме цялостно присъединение на Румъния към Шенгенското пространство ", написа Зигфрид Мурешан във " Facebook ".

Евродепутатът от ЕНП добави, че предизборният манифест ще образува основата на политическата стратегия на Националлибералната партия. " Гласуваният по-рано избирателен манифест, който ще образува основата на политическата стратегия на Националлибералната партия, включва следния параграф: " Нуждаем се от цялостно приемане на България и Румъния в Шенгенското пространство, като премахнем освен въздушния и морския надзор, само че също по този начин граничните контроли кацат допустимо най-скоро ", добави Мурешан.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР