Румънските депутати искат да плащат само 20 леи (8 лева)

...
Румънските депутати искат да плащат само 20 леи (8 лева)
Коментари Харесай

Румънските депутати искат да плащат само 20 леи за обяд в парламента

Румънските депутати желаят да заплащат единствено 20 леи (8 лева) за обяд в Народното събрание, да се хранят в трапезария с мраморен под и порцеланов сервиз. Това оповестява уеб сайтът Зиаре, като се базира на данни, оповестени в Електронната система за публични поръчки (SEAP).

Информацията е във връзка със стартирането на търг за отдаването на бюфетите и столовата в Народното събрание на концесия, цитира Българска телеграфна агенция.

Народните представители изискват ресторантът да отвори след не повече от 60 дни и не по-късно от 1 ноември. Сред изброените условия са две ястия с десерт да костват сред 20 и 24 леи (8 и 10 лева.).

Депутатите упорстват още за разнообразно и вегетарианско меню, които да не се повтарят повече от два пъти седмично, за богат подбор от безалкохолни питиета.

Срокът на концесията е 24 месеца с опция за удължение с още една година. Прогнозната стойност е сред 14 074 570 леи (5 629 828 лева.) и 21 088 588 леи (8 435 435) без Данък добавена стойност.

Критерият за възлагане е най-хубавото съответствие качество-цена, а крайният период за приемане на предложения или поръчки за присъединяване е 22 август, осведоми уеб сайтът Зиаре.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР