Румънските депутати искат да плащат само 20 леи (8 лева)

...
Румънските депутати искат да плащат само 20 леи (8 лева)
Коментари Харесай

Да не останат по-назад – и румънските депутати искат да плащат символични цени за обяд

Румънските депутати желаят да заплащат единствено 20 леи (8 лева) за обяд в Народното събрание, да се хранят в трапезария с мраморен под и порцеланов сервиз. Това оповестява уеб сайтът Зиаре, като се базира на данни, оповестени в Електронната система за публични поръчки (SEAP).

Информацията е във връзка със стартирането на търг за отдаването на бюфетите и столовата в Народното събрание на концесия, написа Българска телеграфна агенция.

Народните представители изискват ресторантът да отвори след не повече от 60 дни и не по-късно от 1 ноември. Сред изброените условия са две ястия с десерт да костват сред 20 и 24 леи (8 и 10 лева.).

Депутатите упорстват още за разнообразно и вегетарианско меню, които да не се повтарят повече от два пъти седмично, за богат подбор от безалкохолни питиета.

Срокът на концесията е 24 месеца с опция за удължение с още една година. Прогнозната стойност е сред 14 074 570 леи (5 629 828 лева.) и 21 088 588 леи (8 435 435) без Данък добавена стойност. Критерият за възлагане е най-хубавото съответствие качество-цена, а крайният период за приемане на предложения или поръчки за присъединяване е 22 август, осведоми уеб сайтът Зиаре.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР