Румънски тираджия за малко не прегази шефа на Пътната служба

...
Румънски тираджия за малко не прегази шефа на Пътната служба
Коментари Харесай

Румънски тираджия за малко не прегази пътен шеф

 Румънски камионджия за малко не прегази шефа на Пътната работа във Велико Търново. Инцидентът е станал в неделя на Прохода на Републиката, до момента в който пътят е бил разчистван. Шофьорът е отказал да спре на стоп палка и блъснал крайници на шефа на Областно пътно ръководство.

" Тежкотоварните коли бяха спрени, с цел да може почистващата техника да излезе към върха и да започва разчистване. Бяха спрени 4-5 тежкотоварни автомобила, като един от тях беше с румънска регистрация, ръководен от румънски жител. Той стартира да свири, раздразнителен от това, че е арестуван. Чупи кормилото наляво и потегли внезапно. Аз бях пред камиона, пробвах да го спра, само че единствено бързата ми реакция ме избави от по-сериозен случай ", описа инж. Венцислав Ангелов.

След като не стопира на сигналите на органите на реда, водачът се насочва към върха. След подаден сигнал няколко километра по-късно мъжът е спрян. Наложени са му санкции. Това не е първият сходен случай в Прохода на Републиката. Преди седмици молдовски камионджия щеше да " отнесе " на косъм екип на NOVA, който отразяваше усложнената зимна конюнктура на място.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР