Румънски пътнически автобуси катастрофираха на пътя Русе-Бяла. При инцидента е

...
Румънски пътнически автобуси катастрофираха на пътя Русе-Бяла. При инцидента е
Коментари Харесай

Румънски автобуси катастрофираха на пътя Русе-Бяла


Румънски пътнически рейсове катастрофираха на пътя Русе-Бяла. При случая е пзасегнат и лек автомобил. За благополучие няма тежко ранени хора, само че придвижването в сектора е затруднено, съобщи кореспондентъ ва БГНЕС в района.

Катастрофата е станала малко преди 14 часа след Мойсевия хълм, преди разклона за село Пиргово. Участъкът се намира в ремонт и е сигнализиран. Лек автомобил „ Мазда “ с румънска регистрация е спрял на вдигната стоп палка от служащите по трасето, с цел да се пропуснат движещите се насрещно коли. Двата пътнически рейса, които са на разнообразни компании, са се движили зад леката кола. Първият е съумял да спре в точния момент, само че вторият го е блъснал откъм гърба, при което го е запратил към лекия автомобил.

На мястото на случая са изпратени екипи на полицията и на „ Спешна помощ “, защото измежду пасажерите е имало бременна жена и няколко деца. Те не са потърпевши, само че са прегледани. При злополуката единият от рейсовете е получил щета, заради което се наложи пасажерите да изчакат да бъде изпратен различен, който да ги прибере. Причините за случая се обясняват. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР