Румънски граждани, мъже и жени, с постоянно пребиваване в Румъния,

...
Румънски граждани, мъже и жени, с постоянно пребиваване в Румъния,
Коментари Харесай

Румъния обмисля доброволно военно обучение на мъже и жени на възраст от 18 до 35 години

Румънски жители, мъже и дами, с непрекъснато престояване в Румъния, на възраст сред 18 и 35 години, които не са отбили дейна военна работа или в запас, ще могат да изискат в спокойно време присъединяване на доброволни начала в стратегия за главно военно образование до четири месеца, демонстрира план за изменение и допълнение на Закона за подготовка на популацията за защита, оповестен във вторник от Министерството на националната защита, оповестява " Аджерпрес ", представена от.

Предложените законодателни решения обезпечават координация и сходство на наличието на закона с наредбите на преди малко влезлите в действие нормативни актове в региона на защитата и националната сигурност, показва цитираният източник.

" Една от най-важните разпореждания е прибавянето на нова категория кадрови военнослужещи доброволци в структурите на Министерството на националната защита, както и основаването на нормативна уредба за присъединяване им в начална военна подготовка. Така в спокойно време румънски жители, мъже и дами, с непрекъснато престояване в Румъния, на възраст сред 18 и 35 години, които не са изпълнявали дейна военна работа или в запас, ще могат да изискат присъединяване по стратегия от Министерството на националната защита, на доброволни начала, за начална военна подготовка с дълготрайност до четири месеца, като боен доброволец на дейна работа ".

Въвеждането на тази идея, споделят от Министерството на националната защита, планува увеличение на броя и качеството на мобилизационния запас, който прогресивно понижава вследствие на прекъсването от 1 януари 2007 година на наложителната военна работа в спокойно време.

В резултат на това румънските жители, които след приемането на нормативния акт ще извършват военната работа като доброволци на действителна работа, могат да съставляват значим източник за попълване на мобилизационния запас на румънската войска.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР