Румънски готвач се оказа един от героите по време на

...
Румънски готвач се оказа един от героите по време на
Коментари Харесай

Румънски готвач е поредният герой от касапницата в Лондон, изправил се с голи ръце срещу терорист и ...

Румънски готвач се оказа един от героите по време на терористичната офанзива в Лондон, която бе осъществена в края на тази седмица, заяви The Telegraph, представен от обстоятелства. В събота няколко души нападнаха с ножове хора в Лондон. В резултат на офанзивата починаха седем души, а други 48 бяха ранени. Флорин Морариу обаче е показал хладнокръвие в този миг. Неговата пекарна се е намирала на улицата, където е станала офанзивата. Той е съумял да удари с щайга по главата един от нападателите, а по-късно е прибрал 20 изплашени хора в магазина си. „ Наблюдавах през прозореца какво става, тъй като на всички места тичаха хора. Имаше огромна суматоха. Когато видях по какъв начин нападатели намушкват хора, в началото замръзнах. Видях по какъв начин полицията хвърля гранати. По високоговорители призоваваха хората да бягат.



Тогава излязох и видях един от нападателите. Взех една щайга и го уцелих с нея по главата. Видях доста обезверени хора. Прибрах ги в пекарната и заключих вратите. Не чаках да съм воин. Полицията можеше да се съветва за сигурността. Нещата станаха доста бързо “, декларира Морариу.
В воин се е трансформирал и испанецът Игнасио Ечеверия. Той е съумял да отбрани жена от нейните нападатели със скейтборд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР