Румънската звезда Дан Балан е един от най-желаните мъже в

...
Румънската звезда Дан Балан е един от най-желаните мъже в
Коментари Харесай

Андреа с нов любов, смени Кобрата със световна звезда

Румънската звезда Дан Балан е един от най-желаните мъже в Източна Европа. Обичан от румънки, молдовки, рускини, а неотдавна и от българки. Така стартира публикацията на румънския таблоид Wowbiz, откъдето настояват, че Дан Балан си има българска тръпка и нейното име е... Андреа.

В румънската медия разясняват, че Андреа е "българката на Кости ", откакто двамата имаха много общи планове при започване на десетилетието. Въпреки че Дан Балан е огромна звезда в Румъния, той към този момент успяваше да скрие добре персоналния си живот. Но единствено до момента, споделя каналът "Social Virals " във vbox7.com.

Румънците напомнят, че Андреа е имала връзка в продължение на над 10 години с боксьора Кубрат Пулев. Protv.ro също показват, че Дан Балан и Андреа нееднократно са засичани на събития и двамата са като неразделни.

Пред Wowbiz мениджърът на певицата съобщи, че не взе участие в любивния живот на клиентите си. А даже двамата да имат някакви връзки, импресариото е безапелационен, че не би коментирал по никакъв метод нещо странично от плановете и участията им.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР