Румънската Национално-либерална партия продължава да подкрепя възможно най-бързото приемане на

...
Румънската Национално-либерална партия продължава да подкрепя възможно най-бързото приемане на
Коментари Харесай

Председателят на румънския Сенат се обяви за бързо въвеждане на зеления сертфикат

Румънската Национално-либерална партия продължава да поддържа допустимо най-бързото приемане на законопроекта за зелен документ като мярка в помощ на стопанската система и имунизационната акция, съобщи през днешния ден водачът на либералите Флорин Къцу, който е и ръководител на Сената, съобщи организация Аджерпрес, цинитира от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28867
" Това е закон, който предизвиках аз дружно с министъра на вътрешните работи. Аз желая да мине ", уточни Флорин Къцу. " Ние би трябвало да решим ясно: желаеме ли или не желаеме този зелен документ. Аз споделих, че има потребност от него ", уточни Къцу и добави, че това е мярка, която оказва помощ на стопанската система, тъй като подсигурява, че стопанската система ще остане отворена.

Друга причина, посочена от него, е, че зеленият документ ще помогне за триумфа на имунизационната акция.

Румънският Сенат отхвърли през октомври законопроект за въвеждане на зелен документ за достъп до работното място. Предстои обаче нормативният акт да бъде прегледан и гласуван и от Камарата на депутатите, която има решаващия глас в тази ситуация.

Ваксинационното покритие в Румъния е към 38 %.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28867  Новият канцлер на Австрия: Ще подготвим анулацията на цялостния локдаун от сряда Новият канцлер на Австрия: Ще подготвим анулацията на цялостния локдаун от сряда  Повече от 70 на 100 от учениците от пети до 12-ти клас в област Ловеч са се върнали през днешния ден в учебно заведение Повече от 70 на 100 от учениците от пети до 12-ти клас в област Ловеч са се върнали през днешния ден в учебно заведение  COVID-19 повали Стъки COVID-19 повали Стъки
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР