Румънската намеса върху трансферите в Левски май е на път

...
Румънската намеса върху трансферите в Левски май е на път
Коментари Харесай

Левски близо до италиански голаджия от Румъния

Румънската интервенция върху прехвърлянията в Левски май е на път да покаже първи резултати. Медиите в северната ни съседка осведомят, че "сините " имат интерес да привлекат италианския голмайстор на Динамо Букурещ Матиа Монтини.

През този сезон Монтини е осъществил 9 гола и е попаднал в полезрението на Левски. Това не е по никакъв начин изненадващо поради обстоятелството, че "сините " привлякоха за скаут Богдан Патрашку, а организацията на Йон Бекали ще дава отговор за прехвърлянията на "Герена ".

Именно те са обърнали внимание на 27-годишния италианец. Бекали, Патрашку и началник на Левски са били на трибуните за мача на Динамо с Ботошани в понеделник, с цел да следят нападателя. Това бе доказано и от старши треньора на отбора Мирчеа Реднич, който съжали, че е разкрил информацията на самия състезател. Във въпросния мач Монтини изигра 62 минути преди да бъде сменен.

"Той може би бе под по-голямо напрежение, тъй като имаше тим, който желае да го види. Той разбра и може би беше наша неточност, че знаеше, че идват, тъй като беше по-егоистичен. Договорът на Монтини е до края на идващия сезон. Няма подозрение, че той би трябвало да бъде продаден ", съобщи Реднич.

Именно фактът, че това лято е последното, в което Динамо може да изкара пари от нападателя си, прави прехвърлянето доста евентуален. В момента цената на италианеца е оценена на 550 хиляди евро съгласно профилирания уебсайт transfermarkt.com.

Монтини се причисли към Динамо като свободен сътрудник в края на 2018-а и небрежно се трансформира в основен състезател на отбора. В 16 мача той има 9 гола.

Преди това неговата кариера минава в Серия В и Серия С на италианския футбол в тимове като Ливорно, Бари, Юве Стабия, Беневенто, Арецо и други. Иначе той е младеж на Рома като с "джалоросите " печели юношеското състезание Примавера и става голмайстор. Висок е 184 сантиметра и има един мач за тима до 20 години на Италия.

Ето и няколко видеа с изявите на възможния нов футболист на Левски:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР