Румънката Александра Кефрен стана известна, след като през март 2017

...
Румънката Александра Кефрен стана известна, след като през март 2017
Коментари Харесай

Девственица, продала се за 2,3 млн. евро, направи шокиращо разкритие...

Румънката Александра Кефрен стана известна, откакто през март 2017 година продаде на търг девствеността си за 2,3 милиона евро. 18-годишното момиче тогава посочи, че е взела своето решение, стимулирана от обстоятелството, че надали оня, на който я я даде, ще я заслужава по този начин или другояче.

Една година по-късно обаче, Александра призна, че в действителност това не се е случило, тъй като цялата история е измислена. Всъщност ставало въпрос за лъжлива PR акция, която да притегли още клиенти за организацията Cinderella Escorts, оповестява Unilad.

Планът проработи, тъй като откакто румънският модел стана известен в медиите, стотици девойки се обърнаха към организацията, с молба да им бъде помогнато да създадат същото като Александра - да продадат невинността си на оня, който даде най-висока цена.

След като момичето описа за лъжливата скица на организацията, нейни представители обявиха, че търгът е бил действителен, а Александра е трябвало да бъде експулсирана, тъй като е нарушила главното им предписание — момичето имало другар. Говорител на елитната организация за конвой съобщи, че точно този факт е предизвикал момичето да скалъпи историята с неосъществения търг.



След като новината за продажбата на девствеността на Александра се появи в доста медии по целия свят, притежателят на организацията Ян Закобелски съобщи, че получава към хиляда оферти дневно, 600 от които са от девойки, които желаят да работят като конвой, а останалите са девици. Въпреки това, съгласно източника на sugarcookie.com, индивидът по този метод ги примамва за коптор, ситуиран в Атина.

Фактът, че Ян Закобелски, чието същинско име е Александрос Калиникидис, е шарлатанин е доказан от някои девойки в мрежата.

"Той ми изпрати публикации за неговата организация и сподели, че би трябвало да ги прочета, след което той предложи да стана първокачествен конвой. Каза, че едно от девойките му е получила 9 000 $, само че това беше неистина, тъй като за един клиент тя получи по-малко от 100 евро ", споделя Хариет Загаркоуки.

Друга жертва споделя, че дамите, които влизат в този обществен дом, обслужват по осем души на нощ, като всеки от тях заплаща 50 евро. В същото време 50% от сумата се взима от "Пепеляшка " Ескорт. Със sugarcookie.com към този момент се е свързвал отделът за битка с трафика на хора и Националната организация по престъпността, с цел да изяснят обстановката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР