Румънка прекарала десет ужасяващи години, през които била държана като

...
Румънка прекарала десет ужасяващи години, през които била държана като
Коментари Харесай

Италианец измъчвал румънка в мазе в продължение на 10 години

Румънка прекарала 10 ужасяващи години, през които била държана като пленница, изнасилвана и измъчвана от мъж в Италия, заяви румънското издание Digi24, представено от организация БГНЕС.

Всичко почнало през 2007 година, когато румънката, тогава 19-годишна, пристигнала в Ламеция, Южна Италия. Тя била наета от италианско семейство да се грижи за стара жена, която живеела там. Кошмарът почнал, откакто старата жена умряла. Тогава синът ѝ почнал да издевателства над румънката. Той я държал като заложник 10 година, през които я измъчвал и изнасилвал.

„ Бача бази” - момчетата, полови плебеи в Афганистан

Калифорния: След десетилетие в плен жена избяга с помощта на „ Facebook “

Освободиха три дами, държани в плен над 30 години в Лондон

В резултат на многократните изнасилвания румънката ражда две деца, които били принудени да живеят при същите условия като майка си

– в мазе, зад заключена с верига врата, без вода, електричество и употребявайки картони за постелка.

Вижте изискванията, в които е живяла дамата и двете ѝ деца:



Полицията разкрила смразяващата история напълно инцидентно, по време на рутинна пътна инспекция. Италианецът принудител и по-голямото дете пътували, когато колата им е спряна за инспекция.

Лошото положение, в което се намирало момчето, облечено в остарели и мръсни облекла, привлекли вниманието на служителите на реда, които се поинтересували коя е майката на детето. Това, което разкрили след това, удостоверило подозренията им.

Органите на реда разкрили дамата в ужасяващи условия, с доста пострадвания и в доста неприятно здравословно положение ,

защото тя била завързвана и измъчвана години наред. Полицията отвела майката и двете деца в друга къща и арестувала мъжа.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР