Румънка, която живее от 12 години в Испания, е станала

...
Румънка, която живее от 12 години в Испания, е станала
Коментари Харесай

Фалшив Брад Пит измами румънка в ТикТок

Румънка, която живее от 12 години в Испания, е станала жертва на киберпрестъпление, откакто с нея се свързало лице, представящо се за холивудската звезда Брад Пит. Това оповестява осведомителният уебсайт Зиаре.

Пред испански медии Елена Корня описа, че въпреки да ѝ се е сторило необичайно, че фамозният артист се свързва с нея, по-късно била уверена, че не става дума за смешка.

Елена Корня споделя, че „ Брад Пит “ се свързал с нея през есента на предходната година в ТикТок и ѝ предложил ВИП карта, която ѝ дава достъп до събития, срещи със звезди и парични награди.

„ Абонирах се с моите данни и стартира да ми изпраща послания в Уотсъп. Доказа ми, че е той с шофьорска брошура с неговата фотография. Останах без думи “, споделя румънката.

Тя се оставила да бъде уверена да внесе 300 евро за ВИП карта и още 1000 евро посредством трансфер. Сега се тормози, че е предоставила персоналните си данни, в това число персонален личен номер, какъвто получават чужденците в Испания.

„ Той (Брад Пит) посети Румъния през 2000 година и го видях от 50 м разстояние. Много ми хареса в сериала „ Далас “, който се излъчваше в Румъния през ’87 или ’88 година, в края на диктатурата на Чаушеску. Много го оценявам като артист. Хареса ми и в „ Троя “, споделя излъганата румънка в изявление за испански медии. 

Запитана дали в някакъв миг не се е усъмнила, Елена споделя: „ Казах му: Внимавай, не си играй с мен, аз съм елементарна и предана жена, само че внимавай, тъй като ме хващат лудите и ще те зарежа “. Жената споделя още, че и сега получава известия от „ Брад Пит “.

„ В понеделник получих известие, в което Брад Пит ми споделя, че е доста отчаян, че не му давам отговор “, споделя Елена.

Тя споделя, че не е устояла на офертата за ВИП карта, тъй като с нея можела да взе участие в събития, да получава дарове и да се среща със звезди. Жената превела 1000 евро, с цел да получи пакет от Съединени американски щати. Парите били предопределени за митнически такси. Елена видяла фотография на пакета и наличието му – бижута и пари, по думите й – 50 000 евро. Измамникът ѝ изискал по-късно още 3000 евро, с цел да получи пакета вкъщи си. Запитана каква логичност е намерила в това един чужденец да ѝ изпраща пари, Елена дава отговор: „ Трябваше да видите по какъв начин приказва с мен. Изпращаше ми сърца и целувки, играеше си доста с моите усеща и страсти. Казваше ми, че ме обича “.

Испанските управляващи проверяват случая, само че Елена желае да насочи предизвестие, с цел да не се подведат и други хора, написа Българска телеграфна агенция. 

Запитана ще продължи ли да има доверие в профилите на обичаните ѝ артисти, Елена споделя: „ Да, на Киану Рийвс и Джони Деп. Интернет е цялостен с подправени профили, само че се научих да ревизирам дали профилът е верифициран и да пренебрегвам новооткритите. Следвам към 20 профила на Брад Пит. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР