Румъния започна с победа участието си в квалификациите за Евро

...
Румъния започна с победа участието си в квалификациите за Евро
Коментари Харесай

Румъния не сгреши в гостуването си на Андора

Румъния стартира с победа присъединяване си в квалификациите за Евро 2024. Северните ни съседи надделяха с 2:0 новобранеца Андора в гостуването си от група " I ".

Гостите означиха гол в 29-ата минута посредством Денис Алибек, само че попадението не бе зачетено поради засада.

В 35-ата минута резултатът въпреки всичко бе открит в интерес на Румъния. Денис Ман прати топката в мрежата с глава след центриране на Олимпиу Моруцан.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
След това в 50-ата минута румънците удвоиха преднината си. Алибек бе изведен на скорост зад отбраната и останал очи в очи с вратаря невъзмутимо осъществя. Първоначално и тук бе вдигната засада, само че след намесата на ВАР се видя, че всичко е постоянно и попадението бе зачетено.

Надеждите на домакините за някакъв поврат дефинитивно бяха унищожени в 61-вата минута, когато Марк Ребес получи втори жълт и червен картон и остави съотборниците си с 10 души на терена.

Така Румъния стартира чудесно акцията си и с 3 точки заема 2-рото място в групата с еднакъв актив и по-лоша голова разлика от водача Швейцария. Андора остава с нулев актив на 5-ото място.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР