Румъния загуби от Германия с 0:1 в Букурещ в световна

...
Румъния загуби от Германия с 0:1 в Букурещ в световна
Коментари Харесай

Кешеру: Във всеки мач давам всичко от себе си

Румъния загуби от Германия с 0:1 в Букурещ в международна подготовка за Мондиал 2022. Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру бе сменен в 65-ата минута от Джордже Пушкаш. След края на дуела футболистът на разградчани приказва пред медиите.

„ Желанието ни беше да компенсираме разликите с Германия с отдаденост и увереност на терена. Успяхме да го създадем. Жалко, че тези спомагателни старания, които направихме, ни накараха да загубим от опцията за повече голови рискове “, съобщи Кешеру.

„ Ще създадем разбор след този мач. Излизаме във всеки дуел за победа. Опитваме се да наложим атакуващ жанр, който да покаже по-хубав облик на румънския футбол. Въпреки че загубихме против Германия, показахме обещаващ футбол “, добави още той.

„ Не мисля, че това е мач, след който би трябвало да бъде подложен на критика някой. Нямам нищо срещу рецензията, привикнал съм с нея. Във всеки дуел давам безусловно всичко – физическа, техническа, тактическа и психическа мощ. Не бяхме надалеч от Германия. Понякога чувстваш, че в случай че усилят оборотите няма да можеш да ги достигнеш, само че не беше по този начин. Жалко, че не успяхме да реализираме добър резултат “, сподели румънският национал.

„ Трябва да се сбием с всички, тъй като за нас е значимо да сме на Световното състезание. В момента съм уверен, че може да реализираме това. Не би трябвало след загуба с 0:1 да изпадаме в суматоха. Имаме път, по който сме тръгнали и би трябвало да продължим. Има доста добра атмосфера в тима. Ако не имах вяра в класирането, нямаше да одобрявам повиквателните “, съобщи Кешеру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР