Румъния отстъпи с 0:1 на и остана на дъното в

...
Румъния отстъпи с 0:1 на и остана на дъното в
Коментари Харесай

Австрия продължи негативната серия на румънците

Румъния отстъпи с 0:1 на и остана на дъното в групата си в Лигата на нациите. вкара единствения гол в 76-ата минута. След дуела в Плоещ австрийците имат към този момент 9 точки и разделят първата позиция в класирането с.

Румънците понесоха тежко загубата от в полуфиналния бараж за Евро 2020 и няколко дни по-късно бяха прегазени от Норвегия в Лигата на нациите. Австрия пък се наложи над като посетител, а през днешния ден добави нови три точки над непознат терен.

остана измежду запасите за Румъния, само че влезе през второто полувреме. В офанзива селекционерът Мирел Радой заложи на Денис Алибек, подкрепян по крилата от Чиприан Деак и Александру Митрица., Разван Марин и Николау Станчу бяха тримата халфове.

За Австрия в нахлуване стартираха и, а звездата действаше на левия фланг на отбраната.

Преди почивката мачът беше равносилен. Шлагер пропусна отлична опция да открие за гостите в 14-ата минута, когато стреля около гредата. В 22-ата Грегорич излезе против Татарашану, заобиколи го, само че по-късно стреля в гредата.

Румънците последователно взеха самодейността и също проведоха няколко положителни офанзиви. В 44-ата минута бранител блокира мощния удар на Максим, а в идната офанзива Алибек шутира рисково, само че мазета.

В началото на втората част гол на Алибек беше анулиран поради засада.

Лига на нациите, Лига " В " - група 2:

РУМЪНИЯ - АВСТРИЯ 0:1 (0:0)
0:1
А. Шьопф (76)

Лига на нациите 4 кръг, сряда 14 октомври  Румъния 0:1краен резулат  Австрия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР