Румъния налага допълнителни ограничения за полетите в части от своето

...
Румъния налага допълнителни ограничения за полетите в части от своето
Коментари Харесай

Ефектът от руските атаки: Румъния налага допълнителни ограничения за полети по границата с Украйна

Румъния постанова спомагателни ограничавания за полетите в елементи от своето въздушно пространство по границата с Украйна, оповестяват от румънското министерство на защитата, представено от Тhe Guardian.

" Министерството на превоза и инфраструктурата взаимно с Министерството на националната защита постановиха спомагателни ограничавания за полети във въздушното пространство на границата с Украйна в северната част на Добруджа ".

Считано от сряда, 13 септември, Министерството на превоза и инфраструктурата взаимно с Министерството на националната защита, като отговорно за ръководството на националното въздушно пространство, постановиха спомагателни ограничавания за полети във въздушното пространство, граничещо с Украйна в северната зона на Добруджа, сред Сулина и Галац, на дълбочина 20-30 км в националното въздушно пространство, до височина 4000 м. ", се показва в известието на румънското министерство.

Това се случва, след като части от дрон, сходен на употребяваните от Русия бяха разпознати на румънска територия в на 13 септември.

Украйна заяви, че офанзивата е ориентирана към пристанищата Рени и Измаил, които се намират от другата страна на река Дунав. При нея са нанесени вреди на хранилища, употребявани за зърнени товари, резервоари за предпазване на нефт и административни здания.

Атаките, които се ускориха от средата на юли, когато Москва се отхвърли от съглашението, което подвигна фактическата съветска обсада на украинските черноморски пристанища, усилиха рисковете за сигурността на НАТО, чиито членове имат съвместен ангажимент за защита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР