Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод

...
Румъния може да се върне в надпреварата за новия завод
Коментари Харесай

Няма край: И Румъния ни цака за завода на Фолксваген

Румъния може да се върне в конкуренцията за новия цех на немската група " Фолксваген " (Volkswagen). Това съобщи ръководителят на Румънската асоциация на автомобилните производители (ACAROM) Габриел Сико, оповестява Блиц.

``
реклама

" Турция рискува стопански наказания за военната си интервенция против кюрдите в Сирия. Но страната би трябвало да се придвижи бързо, с цел да хване опцията.

Букурещ би трябвало да се обърне непосредствено към немската компания и да даде оферта в сходство с регламентите на Европейския съюз ", уточни Габриел Сико.

" Ще създадем всичко допустимо да убедим Volkswagen ", съобщи министър председателят Виорика Данчила за всекидневника " Зиарул Финанчиар ".

Вчера стана ясно, че Volkswagen Group отсрочи окончателното решение за създаване на авто цех в Турция.

Според Automotive News Europe това е подбудено от турските военни интервенции в Сирия. Германският канцлер Ангела Меркел съобщи в неделя, че е уведомила турския президент Тайип Ердоган, че военната атака би трябвало да бъде прекъсната.

В бъдещия цех на Volkswagen ще се създава идващото потомство VW Passat и бъдещата Skoda Superb, в годишни размери от към 300 000 единици. Стартирането на производството е планувано за 2022 година.

Германският авто производител избра Турция за фабриката поради " позитивни макроикономически условия ", в това число 80-милионно население, което съперничи по величина и местонахождение на Германия на фона на пазарите на напредък, разяснява Automotive News Europe.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР