Румъния и България са водещи сред страните с най-голям брой

...
Румъния и България са водещи сред страните с най-голям брой
Коментари Харесай

Туристите от Румъния и България са с най-много случаи на COVID-19 в Гърция

Румъния и България са водещи измежду страните с максимален брой позитивни случаи на. След тях се подреждат Сърбия, Албания и Швеция. Това демонстрират данните на Генералния секретариат за гражданска отбрана за последния месец и половина, представени от БГНЕС.
В интервала от 1 юли до 16 август 615 гости в Гърция са регистрирани с ковид, от които 364 от проби на летищата, 234 на сухопътните граници и 17 в пристанищата.
 Рекорден брой нови случаи на ковид в Гърция Рекорден брой нови случаи на ковид в Гърция
През последните 24 часа в Гърция са регистрирани 269 нови случая на ковид, което е рекордно огромен брой на дневна база от началото...
От тези 615 инфектирани туристи, 88 са от Румъния, 86 от България, 80 от Сърбия, 63 от Албания и 29 от Швеция.
Според данните за съответния интервал от време 233 случая са дейни, 303 туристи са се завърнали в страната си, а 79 са неактивни и остават в Гърция.
Гръцкият зам.-министър на гражданската отбрана Никос Хардаляс съобщи през вчерашния ден, че нарастването на броя на позитивните случаи на в страната не се дължи на, защото от общия брой на инфектираните от 1 юли 17% са измежду туристите в Гърция, а останалите 83% са локални случаи, съобщи още организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР