Румъния е поредната държава, която организира лотария за насърчаване на

...
Румъния е поредната държава, която организира лотария за насърчаване на
Коментари Харесай

Румъния разиграва лотария за насърчаване на ваксинацията с награди до 20 хил. евро

Румъния е следващата страна, която провежда лотария за поощряване на имунизацията против COVID-19, оповестява France Soir. Според разпоредбите на играта, откакто се имунизират искащите имат право да се включат в листата и да вземат участие в тегленето на ежеседмични награди, както и да се борят за огромната премия, която ще бъде изтеглена в края на декември. Имената на спечелилите се разгласяват след евакуиране на жребия с тяхно единодушие.

По този метод румънските управляващи се пробват да насърчат популацията да се имунизира като задачата е реализиране на 70% имунизационно покритие преди да бъдат отстранени здравните ограничавания.
 Болниците в Румъния не се оправят с напора, чакат се нови ограничения Болниците в Румъния не се оправят с напора, чакат се нови ограничения
Болниците в Румъния не се оправят с напора от пациенти с тежка форма на ковид, заяви Euronews. Не оказват помощ и мобилните полеви бо...

Организираната от румънското министерство на опазването на здравето
лотария се организира всяка неделя от началото на октомври и ще продължи до 31 декември. Всяка седмица измежду нововаксинираните се разиграва лотария за спечелването на 80 награди по 2000 евро, а огромният победител ще получи сумата от 20 000 евро.

Френското издание цитира локален доктор обаче, който декларира, че би било по-добре тези средства да отидат за действителна превантивна и осведомителна акция. По този метод хората биха разбрали самостоятелните и груповите изгоди за здравето от имунизацията, вместо да търсят единствено финансовата полза.

Може би въпреки всичко този метод дава някакъв резултат, написа изданието, откакто 86 000 души са получили първата си доза предишния петък, което е връх за Румъния. Около половината от тях са избрали да се имунизират с еднократната доза на препарата на Janssen.

 
 Гардиън: Заради COVID-19 Румъния остана без ковчези Гардиън: Заради COVID-19 Румъния остана без ковчези
Рязкото повишаване на броя на смъртните случаи, породени от ковид в Румъния, кара погребалните организации да се борят с търсенето н...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР