Румънеца и Енчев най-накрая се събраха, след като в продължение

...
Румънеца и Енчев най-накрая се събраха, след като в продължение
Коментари Харесай

Румънеца и Енчев разкриха причината за скандала и раздялата им, както и шокираща тайна за Лили Иванова

Румънеца и Енчев най-сетне се събраха, откакто в продължение на 5 години не си говореха. Най-накрая взеха решение да си простят и да станат още веднъж другари.

За първи път взеха решение да признаят същинската причина за тяхното счепкване, както и ще съдят ли Фики и оркестъра за плагиатстване. А пред Мон дьо Енчев се разплака и описа за гибелта на татко си. 

Енчев се дефинира като усмихнат човек, положителен, обичащ живота. " Бях част от група " Амнистия " пред дуета си с Румънеца, по-стар рапър съм от него. Никога не сме си гледали изявление. В дълги интервали от кариерата ни не си давахме действителна сметка какво ни се случва. Имаше моменти, в които можехме да имаме всичко, само че нищо не поискахме. В света, в който живеем, би трябвало да даваме газ до дъно. Научихме се на всичко по сложния метод. Важното е да бъдеш, не да изглеждаш ", споделя той. И разкрива, че Лили Иванова е желала да направи ария с тях, само че по този начин и не се е получило. 

Румънеца от своя страна споделя, че животът му се е трансформирал радикално и към този момент става между 7 и 7:30. " Все ни споделяха, че имаме връзки и да ги използваме, познаваме всевъзможни хора, само че в никакъв случай не сме се възползвали. Ние сме първата хип-хоп група с бенд ", прецизира той.

Причината за раздялата си преди пет години дефинират като " глупава ", а Румънеца я съпоставя със " съседска кражба на цветя от двора ". " Не са били парите повода да се скараме, нито в музиката имаме проблеми. Не се сетих да желая амнистия, беше мега жалко. Беше и доста тежко. Истинските мъже плачат ", безапелационен е той. 

" Аз го блокирах и го махнах от страницата ни. 4 години не се обади да се извини, а аз бях ядосаният. Търсих мотив да му се обадя. Един ден минах около румънското посолство и взех решение да спра да очаквам знак от ориста, звъннах му. Децата питаха за него, а той също към този момент имаше, аз не ги познавах. След диалога усещах, че някой е вдигнал железна преграда и реката потече. Той беше най-близкият ми човек 20 години. Яд ме е, че прахосах 5 години от живота си лишавайки се от най-близкия си човек ", прям е Енчев.

" Пипни ме тук "  -

И двамата не желаят да има съдебни каузи за плагиатство, избират да се схванат с хората, които са го направили. " Никой не се обади да ни пита, нито да ни предложи нещо от извоюваното. Да си добър и малоумен са две разнообразни неща. Не сме вярвали, че ще създадат песента ни кючек. Ако бяха пристигнали първоначално да ни питат, евентуално щяхме да си стиснем ръцете, само че тук има нулев почит ", счита Енчев. 

Енчев губи татко си преди 40 дни. " Закарахме го в безпомощно положение в болница, 20 минути никой не пристигна да ни види. Беше две седмици в болница, получи инсулт. Молих се по кабинети някой да му обърне внимание. Отлагах с татко ми да излезем да приказваме по мъжки, а това по този начин и не се случи. Може би му дължа опрощение за всички тъпотии в живота си. Обичам го доста. Много постоянно не споделяме на хората, които обичаме, че ги обичаме, и го отлагаме. Все едно имаме цялото време на света, а сме за толкоз малко тука, толкоз е безсмислено да се караш и да се ядосваш. Според мен Господ не приказва, той просто се усмихва ", счита той, написа show.blitz.

Румънеца показа забавна преживелица, която му припомня на татко му. " Когато татко ми си отиде, се наложи да запоя нещо, хванах неговия поялник, беше ми показвал един път по какъв начин се прави. Тогава се продаваха кученца, които лаят. Като дребен ми държеше ръцете и ми показваше по какъв начин се пои платка. Когато години по-късно се пробвах, като че ли ми държеше ръцете ", споделя той
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР