Рулетката на дузпите прати Австралия на четвъртфиналите за Купата на

...
Рулетката на дузпите прати Австралия на четвъртфиналите за Купата на
Коментари Харесай

Рулетката на дузпите прати Австралия на четвъртфиналите за Купата на Азия

Рулетката на дузпите прати Австралия на четвъртфиналите за Купата на Азия
Австралия продължи сполучливо отбраната на купата си на Купата на Азия, откакто в профил трагично Узбекистан след осъществяване на дузпи.,,Кенгуратата “ още веднъж не бяха безапелационни и по този начин и не съумяха да пречупят съпротивата на узбеките през 90-те минути на стадион,,Халифа Бин Зайед “ в Ал Аин.

Възпитаниците на Греъм Арнолд насочиха 11 точки удара по посока вратата на Игнатий Нестеров, само че дуелът в постоянното време приключи при нулево тъждество. След като двата тима не си вкараха гол и в продълженията, се стигна до рулетката на дузпите. Там австралийцките бяха по-съобразителни и си осигуриха класиране за четвъртфинала след 4:2 при ударите от бялата точка.

Първо Марк Мълиган даде преднина на Австралия, само че Отабек Шукуров изравни. Последва пропуск на Азис Бехич, само че вместо да се възползват узбекистанците, Ислом Тухтахояев не откри задачата на собствен ред. Роби Крузе и Икром Алибаев се разписаха и по този начин резултатът бе еднакъв след шест наказателни удара – 2:2.

Апостолос Яну още веднъж даде задатък на,,кенгуратата “, а Марат Бикмаев изпусна, което означаваше класиране напред за Австралия при прецизен изстрел на Матю Леки. Полузащитникът означи и по този начин изпрати първенеца на четвъртфинал. Там го чака спечелилия от домакина ОАЕ и Киргизстан. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР