Ружа Игнатова попадна в списъка на 10-те най-издирвани лица на

...
Ружа Игнатова попадна в списъка на 10-те най-издирвани лица на
Коментари Харесай

Българка попадна в топ 10 на най-издирваните от ФБР

Ружа Игнатова попадна в листата на 10-те най-издирвани лица на Федералното бюро за следствие (ФБР) на Съединени американски щати.

Българката, която се укрива, е упрекната, че е присвоила над 4 милиарда $, които подмамила хора да влагат в нейната компания за търговия с криптовалути " УанКойн " (OneCoin). Това обаче се оказало машинация.

ФБР предлага премия до $100 хиляди за информация водеща до ареста на българката. Смята се, че тя пътува с въоръжена защита и/или сътрудници. Игнатова, която се снабди с прякор " крипто кралица ", може да е имала пластична интервенция или да е трансформирала външния си тип по различен метод.

ФБР открило, че " УанКойн " на процедура няма никаква стойност и в никакъв случай не е била предпазена от блокчейн технологията, употребена при криптовалутите. Според федералната прокуратура компанията всъщност била Понци скица, замаскирана като криптовалута.

Ружа Игнатова е в неопределеност от 2017 година, когато в Съединени американски щати против нея е издадена заповед за арест. Тя била забелязана за последно да се качва на аероплан от България за Гърция, след което следите й се губят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР