Руи Хачимура е първият японец, избран в първия кръг на

...
Руи Хачимура е първият японец, избран в първия кръг на
Коментари Харесай

Хачимура: Правя всичко за Япония

Руи Хачимура е първият японец, определен в първия кръг на Драфта на НБА, а напълно разумно към него има голям интерес. Вашингтон взе крилото на колежанския Гонзага под №9 в тазгодишния Драфт и още по време на Лятната лига, медиите от Страната на изгряващото слънце превзеха тренировките и мачовете на Уизърдс. Само за предсезонните мачове в Лас Вегас имаше 61 упълномощени публицисти от общо 21 разнообразни японски медии.

“Вече може да се каже, че съм привикнал с вниманието. В началото беше малко шантаво непрекъснато да превключвам от японски на британски и назад, само че мисля, че привикнах. Една от моите задания е да съставлявам Япония. Хората желаят да ме гледат и се интересуват от мен. В момента съм на всички места в Япония - по малкия екран и във вестниците. Правя всичко за страната си и за дребните деца, които ме гледат”, сподели Хачимура за The Undefeated.
21-годишният баскетболист изигра три мача за Уизърдс в Лятната лига, като загатна за капацитета си, отбелязвайки приблизително по 19.3 точки, към които добавяше 7.0 битки, 1.7 чадъра и 0.7 асистенции при успеваемост 50% в стрелбата от игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР