Рухна конструкцията и на Бойко Рашков, и на Хаджигенов, и

...
Рухна конструкцията и на Бойко Рашков, и на Хаджигенов, и
Коментари Харесай

ГЕРБ: Рухна конструкцията и на Бойко Рашков, и на всички останали, които твърдяха, че има подслушвани политици

Рухна структурата и на Бойко Рашков, и на Хаджигенов, и на всички останали, които твърдяха през цялата предизборна акция за изборите на 11 юли, че има стотици подслушвани политици, представители на медии и жители. Това сподели по време на ексклузивен брифинг Десислава Атанасова от ГЕРБ. Причината за брифинга стана закритото съвещание и отчета за активността на Комисията за следствието на принуждение и подслушване на протестиращи.

„ Ако имаше нещо сходно министърът на вътрешните работи щеше да огласи тази информация, а не да се крие комфортно. Щеше да го направи и ръководителят на тази комисия. Рухна опорката на Бойко Рашков, на Николай Хаджигенов, Мая Манолова и т. н. Тази опорка към този момент не може да съществува на прага на последваща предизборна акция “, добави още Десислава Атанасова.

Според нея, задачата на комисията е обществото да остане с усещането, че е имало нелегално подслушване: " Но данни за такова подслушване няма ".

" В този отчет няма нищо секретно. Единствената цел е вие да не видите какво написа в този отчет и за каква предизборна машинация става въпрос най-много от страна на господин Рашков, господин Атанасов, госпожа Манолова и господин Хаджигенов. След като свърши съвещанието те ще излязат и ще повторят същите неистини, ще кажат: има подслушване, само че ние няма да ви кажем кое. Когато се свика 46-тото Народно заседание, цялата информация ще бъде показана на българското общество. Но в този момент знаят каква е тя и ги е позор да я дават. Това е повода да засекретят съвещанието, освен това при липса на кворум. Това е един заслужен край на тези, които лъгаха и не престават да лъжат, и които след 2 месеца въобще няма да съществуват в българската политика ", сподели Тома Биков по време на брифинга.

" Причината да бъде закрито съвещанието демонстрира, че някой не желае да се стигне до цялата истина. Ако имаха информация, че са подслушвани обособени политически водачи и протестиращи, те щяха да са първите, които да срещнат обществото, само че уви това се оказа един огромен балон, който се спука ", съобщи Александър Ненков.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/387094192882865
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР