Руенското село Билка скърби и е в шок след като

...
Руенското село Билка скърби и е в шок след като
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности за загиналия в ужаса на "Тракия" Юмер! Трупът му е…

Руенското село Билка скърби и е в потрес откакто стана ясно, че 46-годишният Юмер Юмер е единственият умрял мъж в жестоката злополука на автомагистрала „ Тракия”, която през вчерашния ден по обяд погуби 6 човешки живота. Информацията потвърдиха редом Исмаил Осман – кметът на Община Руен и Мехмед Мустафа - кмет на село Билка, които по-рано през днешния ден са говорили с околните на починалия, прецизира Флагман.бг.

46-годишният мъж е татко на две деца. Прибрал се бил при започване на годината от чужбина, където работел. Качил се на автобуса-ковчег рано сутринта през вчерашния ден, с цел да се придвижи до София, откъдето трябвало да отпътува назад за Франция след къса отмора в България.

Кметът на село Билка Мехмед Мустафа разкри, че Юмер бил извънреден човек.

„ Цялото село е в потрес, хората не могат да повярват. Всички го познаваха, беше необикновено отзивчив и благ младеж. Миналата година щерка му се ожени. Малкият му наследник пък учи в Руен и е цялостен първенец. Юмерови са ужасно семейство, само че ориста се намеси по най-лошия начин”, сподели още Мустафа.

Тялото на Юмер се намира в Катедрата по правосъдна медицина в София. То към момента не е разпознато от околните , само че по непотвърдена информация това е по този начин, първо тъй като мъжът е бил безусловно смачкан от падналия в канавката рейс и второ, тъй като то към момента не е освободено от аутопсията.

Информацията обаче за жал е сигурна и единствената жертва мъж от мелето на автомагистрала „ Тракия” фактически е 46-годишният Юмер от руенското село Билка.

Междувременно се появиха шокиращи разкрития за 28-годишната Цвета, която кара „ Рено “-то, блъснало рейса ковчег .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР