Руди Фьолер ще подкрепи Байер Леверкузен в полуфиналния сблъсък от

...
Руди Фьолер ще подкрепи Байер Леверкузен в полуфиналния сблъсък от
Коментари Харесай

Руди Фьолер ще подкрепи Байер Леверкузен срещу Рома в полуфиналите на Лига Европа

Руди Фьолер ще поддържа Байер Леверкузен в полуфиналния конфликт от Лига Европа против Рома, макар че италианският клуб също му е доста покрай сърцето.

" Въпреки цялата ми непосредственост с Рома е ясно, че сърцето ми бие по-силно за Леверкузен ", сподели шефът на Германската футболна федерация пред ДПА.

" Това е моят клуб, където ще се върна в надзорния съвет след престоя си във федерацията ", сподели той.

Фьолер беше в Байер Леверкузен повече от 30 години като състезател, треньор и шеф, само че по време на футболната си кариера също игра за Рома от 1987 до 1992 година.

Германският отбор стигна до полуфиналите на шампионата Лига Европа след победа с общ резултат 5:2 над Юнион Сен Жилоа (Белгия), до момента в който Рома имаше потребност от продължения в реванша, с цел да завоюва с общ резултат 4:2 против Фейенорд (Нидерландия).

Фьоолер сподели, че ще участва и на двата мача и че представянето на тима в четвъртък го е убедило, че Байер Леверкузен може да завоюва първия си трофей от 30 години.

" Ние просто заслужаваме да спечелим купа още веднъж ", сподели нападателят, спечелил злато на Мондиал 1990. Последната купа на " аспирините " беше Купата на Германия през 1993 година.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР