Руди Джулиани трябва незабавно да плати 148 милиона долара на

...
Руди Джулиани трябва незабавно да плати 148 милиона долара на
Коментари Харесай

На Джулиани е наредено незабавно да плати 148 милиона долара на клеветниците в Джорджия, които е клеветил

Руди Джулиани би трябвало неотложно да заплати 148 милиона $ на двама гласоподаватели в Джорджия, които е клеветил, като федерален арбитър допуска, че някогашният кмет на Ню Йорк може да е бил непочтен във връзка с своите финанси и показва угриженост, че може да не извърши присъдата.

Последният поврат в делото за клюка идва единствено дни откакто Джулиани беше наказан да заплати 148 милиона $ на двете дами, Руби Фрийман и нейната щерка Вандреа " Шей " Мос. След президентските избори през 2020 година Джулиани твърдеше погрешно, че са взели участие в скица за обработка на подправени бюлетини, до момента в който са служили като служащи в изборите.

В остро решение в сряда арбитър Берил Хауъл сложи под въпрос възраженията на Джулиани, че не може да си разреши да заплати огромна парична премия. „ Такива изказвания за „ финансови усложнения “ на Джулиани – без значение какъв брой пъти са повторени или обществено публикувани и съответно докладвани в медиите – е мъчно да се примирят с обстоятелството, че Джулиани си позволяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР