Рубриката с футболни прогнози, носеща звучното име Трите Хикса продължава

...
Рубриката с футболни прогнози, носеща звучното име Трите Хикса продължава
Коментари Харесай

Прогнози: Трите хикса или равенствата, които очакваме днес

Рубриката с футболни прогнози, носеща звучното име " Трите Хикса " продължава с три доста солидни оферти от по-ранната програмата за деня през днешния ден. Ето ги и тях:

16:30 часа: Шалке - Борусия Мьонхенгладбах (от Mr. Corner)

Домакините се намират в сериозна рецесия през този сезон, а в този момент посрещат третия в подреждането в Бундеслигата - Борусия Мьонхенгладбах. Въпреки слабия сезон на домакините, упованията за този мач са за равностойна игра, а за Гладбах ще бъде сложна задача да измъкне успеха като посетител на този противник.
Прогноза : Равенство (3.50 коефициент)
16:00 часа : Емполи и Киево (от The Dalai Lama)

Емполи и Киево откриват 22-ия кръг в италианската Серия А. Дуелът е битка на дъното, като двата тима са в борбата за оцеляване. Киево даже се намира на последно място с нищожните осем пункта, до момента в който Емполи е едно място над чертата със 17 точки. Двата тима са в ужасяваща форма, като Емполи няма триумф в шест следващи мача. Киево въпреки всичко записа една победа преди три срещи, само че от този момент има единствено провали. Въпреки това двата тима ще подходят внимателно и плашливо към тази среща, а хиксът е изцяло вероятен да излезе. Коефициентът пък за тъждество на този мач е повече от добър.
Прогноза: Равенство (3.50 коефициент)

16:30 часа: Херта - Волфсбург (от The Gambling Guy)

Изключително рисков мач за прогнозиране предвид на обстоятелството, че се срещата два отбора в класирането на елитния немския футбол, които са един до различен. 7-ият посреща 8-ия, като борбата е за влизане в местата, даващи право на присъединяване в Европа. " Вълците " са един от тимовете с минимум равенства, само че точно този знак предлагам в тази среща. Херта е доста мощен хазаин (4-4-1), само че Волффсбург е 3-и в подреждането на гостите (5-1-3). Мачът може да приключи по всевъзможен метод, само че равната класа и последните три мача сред двата тима ме навеждат на мисълта, че равенството е най-логичният излаз.
Прогноза : Равенство (3.40)
Съветът ни е да избягвате да играете толкоз рискови прогнози в колонка, тъй че оптималният вид е " сингъл " или в система. Ако въпреки всичко решите да се доверите и на 3-те оферти, Националната лотария предлага 15% добавена облага на футболни събития в събота и неделя!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР