Рубен Лофтъс-Чийк заяви, че е готов да бъде лидер в

...
Рубен Лофтъс-Чийк заяви, че е готов да бъде лидер в
Коментари Харесай

Лофтъс-Чийк щял да бъде лидер на Милан

Рубен Лофтъс-Чийк съобщи, че е подготвен да бъде водач в Милан, откакто мина в италианския клуб от Челси, съобщи " Ройтерс ".

27-годишният национал на Англия мина при " росонерите ", откакто изкара 19 години в Челси, където завоюва шампионската купа, Лига Европа и Суперкупата на УЕФА.

Лофтъс-Чийк изигра 155 мача и вкара 13 гола за лондонския тим, преди да подпише 4-годишен контракт с Милан.

" Разбирам тежестта на фланелката на Милан и отговорността да играеш за този клуб ", сподели англичанинът при представянето си.

" Имам огромен опит във футбола, мога да го употребявам. Чувствам се подготвен и добре физически, с цел да играя за тима и съм подготвен да бъда водач ", сподели още той.

" Бях благополучен да играе за тима ми от дете, само че не бях напълно удовлетворен какъв брой мога да оказа помощ на Челси. Усещах, че мога да дам повече. Затова взех решение, че е верният миг да направя нов старт ", добави той.

Лофтъс-Чийк ще бъде дружно с някогашния си съотборник в Челси Кристиан Пулишич. Милан ще стартира подготовката си за новия сезон в Съединени американски щати, където отборът ще изиграе другарски мачове против Реал Мадрид, Барселона и Ювентус.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР