Рубен Бригидо е третото ново попълнение на Берое за 2018

...
Рубен Бригидо е третото ново попълнение на Берое за 2018
Коментари Харесай

Берое потвърди трансфера на Бригидо

Рубен Бригидо е третото ново попълнение на Берое за 2018 година, откакто през днешния ден подписа своя контракт с клуба.

Португалецът е притеглен като свободен сътрудник, а за последно игра в кипърския Неа Саламина. Днес той ще направи първата си подготовка с новите съотборници в следобедното занятие на отбора.

Рубен Бригидо е роден на 23 юни 1991 година в Лейрия, Португалия. Висок е 172 см и играе като полузащитник.

Бригидо е младеж на Униао Лейрия и стартира своята професионална кариера иманно в този тим през 2009 година За три сезона в състава на португалския отбор той записва 32 мача. През сезон 2012/13 година той минава в Маритимо, където за 4 сезона има 54 мача и 7 попадения.

Рубен Бригидо напуща Португалия през 2014 година и става състезател на румънския Оцелул, където има 10 дуела. През идващия сезон той отпътува за Кипър и облича екипа на Ермис, където играе в 10 дуела на отбора. През есента на сезон 2016/17 година Бригидо минава в Анагениси Деринея, където изиграва 21 мача и бележи три попадения.

На полусезона става състезател на Неа Саламина, където играе и последно. За "червено-белите " Бригидо изиграва 34 срещи, в които отбелязва едно попадение.
Рубен Бригидо е някогашен юношески национал на Португалия в тима до 20 г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР