РУ – Приморско се сдоби с електронен анализатор тип дрегер

...
РУ – Приморско се сдоби с електронен анализатор тип дрегер
Коментари Харесай

Полицията в Приморско бори престъпността с дрегер за наркотици

РУ – Приморско се снабди с електронен анализатор вид дрегер " Дръгтест ", с който ще бори престъпността през наближаващия летен сезон. Уредът е закупен от община Приморско и бе дарен на чиновниците на реда.

По предложение на кмета на община Приморско доктор Димитър Германов, подкрепено от общинските съветници, локалното полицейско ръководство към този момент разполага със специфичното техническото средство. С него чиновниците на реда ще могат да ревизират водачите на транспортните средства за приложимост на опиати и по този начин да предотвратяват възможни катастрофи.

Модерният дрегер може да улови съществуването на шест неразрешени субстанции в организма на човек, използвал преди да бъде тестван.

Дрегерът бе предаден през днешния ден на основен контрольор Калин Стоянов - шеф на районно управление (на МВР) – Приморско.  На церемонията участваха общинските съветници на морския град и ст. комисар Калоян Калоянов – шеф на ОДМВР-Бургас. 

" Благодаря за опцията да участвам на това събитие. За мен и за моите сътрудници това е един съвършен образец за партньорство сред държавна институция и общински управляващи в лицето на общински съвет и общинска администрация – Приморско “,  сподели ст. Комисар Калоянов.  Той добави, че една такава помощ, каквато оказва община Приморско със закупуването на такова устройство, е скъпа за тях. " Нашата съществена задача е да работим за публичния интерес и сътрудниците от районно управление (на МВР) – Приморско посредством дрегера ще работят точно за това “, сподели още комисар Калоянов.

Кметът Димитър Германов също поздрави чиновниците на реда за новата облага.  " Това е тъкмо подобен образец, какъв брой добре си сътрудничим и това е в една единствена посока – да работим в интерес на обществото. Община Приморско, в наше лице като управление, с каквото може и както може оказва помощ с една единствена цел - хората да се усещат удобно “,  посочи градоначалникът Германов при връчването на дрегера.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР