Ррецептата за пилешки воденички в масло е лесна, но има

...
Ррецептата за пилешки воденички в масло е лесна, но има
Коментари Харесай

Лесна рецепта за пилешки воденички с масло

Ррецептата за пилешки воденички в масло е лесна, само че има една специфичност - пилешките воденички би трябвало да са добре сварени. За задачата може да употребявате мултикукър.
Прочетете още
Необходими съставки:
пилешки воденички - 500 грамакраве масло - 40 грамачесън - 2 скилидки (или два стръка пресен)пушен червен пипер - 1/2 чаена лъжица
Начин на подготвяне:

Първата стъпка от рецептата за пилешки воденички в масло е изборът и подготовката на воденичките. Избирате охладени воденички от български производител. Измивате ги и ги сварявате в подсолена вода. Ако използвате мултикукър, варите в режим Pressure cook за 25 минути. Ако варите воденички в елементарна тенджера на котлона, то ще са ви нужни към 50-60 минути и най-сигурно е да ревизирате дали са сварени, като ги пробвате.

Сварените воденички оцедете от водата. В дребен тиган сгорещете кравето масло, прибавете нарязания на ситно чесън, а след него и воденичките. Пържете воденичките от всички страни за 5-6 минути, до момента в който придобият лек златист тен. Преди сервиране поръсвате с пушен червен пипер.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР