РР постигна своето. Да, формално мизантропът-чалгар съсипа и най-малката надеждица

...
РР постигна своето. Да, формално мизантропът-чалгар съсипа и най-малката надеждица
Коментари Харесай

Проф. Слатински: Мизантропът-чалгар е скалпел в ръката на Румен Радев

РР реализира своето. Да, официално мизантропът-чалгар унищожи и най-малката надеждица този парламент да продължи. Но СТ е единствено скалпелът, прерязал тънкия косъм, на който се крепеше Народното събрание. РР (вероятно президентът Румен Радев - бел. ред.) е ръката, движеща скалпела. Но главата, командваща ръката - тя е значимата! Така разяснява неуспеха на следващия опит за сформиране на кабинет проф. Николай Слатински.

Ръката е значимата, тъй като задачата на реакционния прелом е коренна, радикална смяна на стратегическите интеграционни цели на България, разрушение на достиженията на Прехода в региона на националната сигурност и защитата, външната политика и вътрешния ред.



Случи се най-очевидното нещо, което не бе по никакъв начин мъчно да се планува. СТ бе използван и ще бъде изхвърлен като непотребен боклук на политическото сметище. Но РР е още необходим, той е нужен на пъкления план. Засега.

А аз ще напиша още веднъж и още веднъж все същото, което пиша настойчиво и обезпокоително от няколко месеца: Държавата е в заплаха, Отечеството е в неволя!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР