RPC - Real Pain Challenge е проект, който е единствен

...
RPC - Real Pain Challenge е проект, който е единствен
Коментари Харесай

RPC - Real Pain Challengе

RPC - Real Pain Challenge е план, който е уникален в България по две съществени аргументи.
Първата е техническата част на мероприятието. Нашата идея е ориентирана към създаване и промотиране на младите гении във спорта ММА. Това са бъдещи първенци, които ще показват страната ни на огромните интернационалните конгреси. Идеята на ивента е всеки състезател да получи нужното внимание и професионално отношение, с цел да бъде оптимално подтикван в своята подготовка. Целта ни е да покажем на напред във времето бойците с действителни умения и капацитет в България! Също по този начин ще поканим състезатели от всички клубове в България, без значение от тяхната принадлежност! Организацията и провеждането безспорно ще бъдат на международно равнище.
Втората причина е обществената. Ивента ще премине под надпис " НЕ на насилието по улиците! " и ще има благотворителна цел. Тя ще бъде ориентирана към по-малките общини и подрастващото потомство там. За тази цел гала-вечерта ще се организира в Арена Ботевград. Заедно с ивента ще има и музикален концерт, като задачата е да съберем оптимален брой фенове, които да създадем съпричастни с нашата идея.
Част от приходите ще отидат за щедрост, като точно нея ще насочим към подрастващото потомство там. Нашата концепция е взаимно с Община Ботевград, да изпратим професионални психолози, които да водят семинари в учебните заведения. Темите ще бъдат: Вредното въздействието на алкохола и опиатите, както и насилието в учебно заведение и отвън него. Тази самодейност цели да усъвършенства обществените усещания на подрастващите и да ги насочва към верните решения, които значително ще дефинират и тяхното бъдеще!
Помогнете ни да създадем това събитие действителност и станете част от нашата идея!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР