РП – Пловдив е повдигнала обвинение за извършено престъпление по

...
РП – Пловдив е повдигнала обвинение за извършено престъпление по
Коментари Харесай

Ще има ли развитие след грозните сцени с бити полицаи пред Кауфланд?

РП – Пловдив е повдигнала обвиняване за осъществено закононарушение по чл.131, ал.2, т.4 вр. с ал.1, т.4 вр. с чл.130, ал.2 от Наказателен кодекс на от Пловдив за това, че на 13.05.2021г. в Пловдив е предизвикал другиму – на полицейски орган З.К.Т. лека телесна щета, изразяваща се в охлузвания по горен ляв крак, довело до болежка, без разстройство на здравето и на полицейски орган – И.Х.Ш. при осъществяване на службата му, лека телесна щета, изразяваща се в кръвонасядане по главата и охлузвания по горни крака и гръден панер, довело до болежка, без разстройство на здравето, като леките телесни повреди са породени на две лица.

Свидетелите З.К.Т. и И.Х.Ш. правили обход със длъжностен автомобил пред паркинга на огромен хранителен магазин на бул. “Цариградско шосе “ в Пловдив. Там забелязали подсъдимия Стефан Бойкинов, който им се сторил недоверчив. Предвид обстоятелството, че регионът е прочут като сборище на лица от престъпния контингент, очевидците настигнали подсъдимия и пристъпили към инспекция на лицето, като му поискали документ за идентичност.

Подсъдимият изрично отказал да показа документи, не изпълнявал полицейските разпоредби и се опитал да осуети инспекцията. Това наложило полицейските чиновници да пристъпят към задържане на подсъдимия, като последният решил да противодейства с физическа експанзия - блъскал ги, душил и нанасял голям брой удари с ръце и крайници по телата ми, до момента в който същите съумели да пречупят яростта, с която ги нападнал и да го задържат.

Делото стартира през днешния ден в 14.00 часа в Районен съд Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР