Розови прашки развява любимият мафиот Куката от Под прикритие“ в

...
Розови прашки развява любимият мафиот Куката от Под прикритие“ в
Коментари Харесай

Куката развя розови прашки

Розови прашки развява обичаният мафиот Куката от „ Под прикритие “ в новия комедиен сериал съквартиранти. Той е посетител поредицата на съгражданите си от Варна, която към този момент се трансформира в сензация в ютуб, написа Телеграф.

Героят се появява едвам за няколко минути във втория епизод, само че реплики от него към този момент се споделят в обществените мрежи. В серията  има една сцена с  Вълев, който излиза за малко от жилището и след секунди се връща като държи розови прашки в дясната си ръка.

„ Не са наши “,  отговарят в един глас съквартирантите. „ Каква е тая бедност? Тая Боряна луда ли е да ме вика на това място? Тук не могат да живеят хора, тука е за животни “, споделя героят на Куката.

В сюжетната линия се споделя за трима съквартиранти, които дружно се изправят пред своите битови, финансови и житейски проблеми, като всичко това е гарнирано с доста смях и смешки и непредвидени обстановки.Всеки от основните герои е със своята характерна личностна характерност и разпростира последователно другите аспекти на своя нрав.

Във всеки епизод се появяват нови персонажи, а за феновете ще са любопитни и изявите на посетител звезди – известни лица от българския шоубизнес, които внасят пресен лъх и звезден искра в комедийния ситком. 10-те епизода са с дълготрайност 15-20 минути, всеки един от тях, и подсигуряват голяма доза смях и положително въодушевление.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР