Розовата коса на футболната звезда на Пари Сен Жермен Неймар

...
Розовата коса на футболната звезда на Пари Сен Жермен Неймар
Коментари Харесай

Неймар се отказа от розовата коса заради здравето си

Розовата коса на футболната звезда на " Пари Сен Жермен " Неймар впечатли почитателите, само че към този момент е... в историята. Бразилецът устоя единствено няколко дни с екстравагантната си прическа преди да се появи с доста къса коса в малко видео в обществените мрежи.

Причината не е, че на Ней му е омръзнало. Той се тормози за здравето на косата и скалпа си.

Снимка: Instagram

Цялата процедура по обезцветяването и полагането на розовата багра върху главата на футболиста е била извънредно изтощаваща. Тя стартира доста преди новият пъстър перчем на бразилеца да дебютира на терена в мача против " Монпелие " при започване на февруари.
ПСЖ унижи " Монпелие " (ВИДЕО) Гостите приключиха мача с 9 души
" За да реализира този розов цвят, Неймар е обезцветявал косата си 2 или 3 пъти. След това са нанесли цвета върху бялата коса. Тя не би издържала повече от 6 пъти под душа. Розовият цвят елементарно се отмива. За това не е имал различен избор, с изключение на да си обръсне главата ", изяснява фризьор-експерт пред френското издание " Паризиен ".

Неймар може да покаже новата си прическа още през днешния ден (12 февруари), когато ПСЖ ще играе с " Дижон " в четвъртфинал от шампионата за Купата на Франция. Бразилецът се завръща в състава на парижани след травма в ребрата, която получи по време на празненството за рождения си ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР