Розите, планините и киселото мляко - страната ни безспорно има

...
Розите, планините и киселото мляко - страната ни безспорно има
Коментари Харесай

Най-ужасните български модни трендове


Розите, планините и киселото мляко - страната ни несъмнено има доста прелестни неща, само че модата не е едно от тях, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7. От перхидролените коси до златните ланци, ето пет от най-разпространените фешън кошмара, които обичаме на Балканите:

Тениските с голямо дизайнерско лого
Когато българските новобогаташи си купуват дизайнерска тениска, наложително избират тази, на която написа “Versace” с големи букви (и изкуствени диаманти!) Но, в случай че ще дават 400 лв. за блуза, можеше най-малко да е стилна.

Перхидролени коси с екстеншъни
Дългата, перхидролено-руса коса стана съвременна у нас при започване на 21-и век – интервал, който бихме могли да определим като “ерата на попфок певиците и състезанието " Мис Плеймейт”. Освен че не наподобява по никакъв начин естествено, тази прическа е и много нездравословна за косите ни. Така че може би е време да изоставим имиджа на чалга Барби.





Войнишката подстрижка
Мъжкият отговор на перхидролената Рапунцел са прическите вид “батка” или другояче казано – войнишките подстрижки. Сами по себе си в тях няма нищо неприятно. Проблемът идва, когато вървят в комплект с походка а ла Бойко Борисов и златен ланец...



Да вървиш по спортен екип през целия ден, всеки ден
Анцугът “Адидас” е славянска класика, която всички обичаме. Има обаче случаи, в които да се появиш по състезателен екип просто не е ОК. Не споделяме да се облечеш като за женитба, само че в случай че ще вървиш на среща, най-малко си обуй чифт дънки!



Зловещо дългите нокти
Издължените и заострени нокти са много публикувани в България, само че типът им постоянно е по-скоро злокобен, в сравнение с грациозен. Всичко е въпрос на мярка. След избран миг дългият маникюр минава от “секси и женствен” в “ноктите на Баба Яга”...





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР